Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 5 – 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ
ΣΠΙΑΝΤΖΑ 2011
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ 5 – 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει στις 5 και 6 Αυγούστου 2011 ο Σύλλογος οικιστών ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ οι οποίες θα λάβουν χώρα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά μέσα στο μαγευτικό αλσύλλιο της περιοχής. Το διήμερο «ΣΠΙΑΝΤΖΑ 2011» που προετοιμάζει ο Σύλλογος γίνεται με την βοήθεια του Δήμου Πύργου και περιλαμβάνει ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ από πολλά χορευτικά του νομού μας καθώς και της Καλαμάτας.
Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, που κάθε χρόνο γιορτάζεται στην εκκλησία του Συλλόγου της Σπιάντζας, θα έχει και φέτος ένα διαφορετικό χρώμα καθώς μέσα από τις εκδηλώσεις που θα γίνουν, ο Σύλλογος θέλει να μεταφέρει μήνυμα οικολογικής συνειδήσεως.
Ειδικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 Αυγούστου παραμονή της εορτής και ώρα 7:30 το απόγευμα θα γίνει στην εκκλησία μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος  του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας κ .κ. Γερμανού,
Στην συνέχεια στο χώρο του αλσυλλίου θα ξεκινήσει το 1ο Παραδοσιακό Φεστιβάλ Χορού και Παραδοσιακό γλέντι με κλαρίνο.
Ανήμερα της εορτής θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία το πρωί και το απόγευμα θα γίνει η περιφορά της  εικόνας στον οικισμό, θα ακολουθήσει στο Αλσύλλιο Λαϊκοί χοροί από χορευτικό της πόλη μας και ζωντανή Λαϊκή μουσική από τα παιδιά του ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλλους.
Το Δ.Σ. καλεί όλες τις  ΑΡΧΕΣ της πόλης όπως παραβρεθούν και τιμήσουν τις ως άνω εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: