Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ spiatza.blogspot.com

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009 - Σαββάτο 29 Αυγούστου 2015.
6 χρόνια ακριβώς!!!!
6 χρόνια spiatza.blogspot.gr.
6 χρόνια ΣΠΙΑΤΖΑ.
6 χρόνια ένα μπλόγκ που ενημερώνει χειμώνα καλοκαίρι για τα γεγονότα τις Σπιάτζας, τις στιγμές της Σπιάτζας.
Ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου της 29ης Αυγούστου του 2009 όταν
έγινε η πρώτη ανάρτηση στις 1:23 μ.μ. Με ενθουσιασμό αλλά και με δισταγμό συγχρόνως ξεκίναγε το πρώτο και μοναδικό προ στιγμής blog της Σπιάτζας.  Ένα μπλόγκ με αγάπη για την Σπιάτζα (την θάλασσά μας όπως λέγαμε μικροί) αλλά και από την άλλη για την παγκόσμια προβολή της.
Η πρώτη ανάρτηση γράφεται στην Σπιάτζα αλλά καταχωρείται στον Πύργο, μιας και στην Σπιάτζα δεν είχαμε ανακαλύψει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Πριν το site είχαμε δημιουργήσει στο face book την ομάδα με την ονομασία ΣΠΙΑΤΖΑ η οποία σήμερα έχει 885 μέλη.

Στις αρχές του Ιουνίου 2010 δημιουργήσαμε στο facebook την Σπιάτζα Ηλείας σαν πρόσωπο, όπου σήμερα αριθμεί 3.017  άτομα   από 2066 που  είχε πέρσι.
Το χειμώνα παρουσιάζονται φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που γίνονται στην Σπιάτζα καθώς και διάφορα γεγονότα που τρέχουν εκεί, όπως  κι από τις γύρω περιοχές, για να τις βλέπουν εκείνοι που αγαπούν την Σπιάτζα και όχι μόνο.
Το spiatza.blogspot.gr , που κλίνει έξι χρόνια, το έχουν δει 39.871 μοναδικοί επισκέπτες ενώ οι συνολικές προβολές της σελίδας είναι 94.228 . Πέρσι σαν σήμερα οι επισκέψεις ήταν 33.564  ενώ έχουν γίνει 436 Αναρτήσεις (Δημοσιεύσεις).
Ένα μπλόγκ που δεν χειρίζεται ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας, αλλά υποστηρίζει τις δραστηριότητες του Συλλόγου Οικιστών.
Ένα μπλόγκ όλων των Σπιατζαίων.
Από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βρίσκεστε μέσα σε αυτή τη σελίδα και μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε καθώς κι εσάς που μας συστήνετε σε άλλους Σπιατζαίους .
Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι spiantza@gmail.com και περιμένουμε τις συνεργασίες σας και τις ανταποκρίσεις σας για την Σπιάτζα.

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: