Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

     Πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Οικιστών Σπιάντζας , στο χώρο της Εκκλησίας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
Θέματα της Γενική Συνέλευσης ήταν ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός της 3ετίας που πέρασε καθώς και αρχιερεσίες για νέο Δ.Σ του Συλλόγου.
Τη Συνέλευση άνοιξε ο ταμίας του Συλλόγου κύριος Γεώργιος Μπρής , ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ μέσα από μία βίντεο παρουσίαση από τις δράσεις και εκδηλώσεις στην Σπιάτζα.
Ακολούθως διαβάστηκε ο Οικονομικός Απολογισμός.
Κλείνοντας ο κύριος Μπρής παρουσίασε τους υποψηφίους των εκλογών και στην συνέχεια επιλέχτηκε από τον κόσμο η εφορευτική επιτροπή την οποία αποτελούσαν η Δικηγόρος κυρία Ιωάννα Καράμπελα - Φουφοπούλου, το Κύριο Κώστα Μπόμποτα και την κυρία Ευγενία Σπηλιοπούλου ενώ την διαδικασία των εκλογών προέδρευε ο κύριος Κώστας Μαρίνος.
Από την μεριά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών Σπιάτζας κύριος Χαράλαμπος Κλουκίνας ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή την συγκέντρωση αλλά και όλους που βοήθησαν και πρόσφεραν στον Σύλλογο την 3ετία που πέρασε.
Επίσης ευχαρίστησε και τα απερχόμενα μέλη του  Δ.Σ Τσιπολίτη Σταύρο, Λυμπερόπουλο Αντώνη, Καραντώνη – Δαμαλά Ελένη, Δρακοπούλου Σωτηρία και Κουλουρά Παναγιώτα οι οποίοι δεν συμμετείχαν στις νέες εκλογές.
Στην Εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα μετά το πέρας της Συνέλευσης ψήφισαν 156 μέλη του συλλόγου και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 156 , 
Για το Δ.Σ.


Κλουκίνας Χαράλαμπος 138
Μπρής Γεώργιος 128
Κορίζη Τζούλια 114
Λυμπεροπούλου Σοφία 96
Χιλέλλης Σαράντης 90
Μοσχονά Νέλλη 87
Κατσιλιέρης Διονύσιος 79

Τρίμης Θεόδωρος 57

Για Ελεκτική Επιτροπή

Μοσχονά Αιμιλία 112
Αποστολόπουλος Θεόδωρος 111
Κατής Γεώργιος 106


Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος 27

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το νέο προεδρείο του συλλόγου.
































































Δεν υπάρχουν σχόλια: