Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ - ΑΓΩΝΑΣ Simoultane ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

 Σήμερα Τρίτη 14/7 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα Χορωδίας για μικρούς και μεγάλους από τον Σύλλογο Οικιστών Σπιάτζας. Μετά την επιτυχία και συμμετοχή που υπάρχει στα δωρεάν μαθήματα χορού και κολύμβησης το Δ.Σ του Συλλόγου τολμά και ξεκινά
δωρεάν  μαθήματα Χορωδίας . Σας περιμένουμε όλους στο χώρο της εκκλησίας για την πρώτη μας συνάντηση στις 8:00 το απόγευμα. 
Αγώνας Simoultane την Τετάρτη στη Σπιάντζα από την Σκακιστική Ακαδημία Πύργου


Η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του Συλλόγου Οικιστών Σπιάντζας για μια σκακιστική καλοκαιρινή εκδήλωση. Έτσι λοιπόν την Τετάρτη στις 8 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Σπιάτζας θα διεξαχθεί αγώνας Simoultane όπου μέλος της ομάδας της Σ.Α Πύργου θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα πλήθος αντιπάλων. Καλούνται όλοι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του σκακιού να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Αναβολή τουρνουά Beach Basket 3 on 3
Στην δυσάρεστη θέση είναι ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας να σας ανακοινώσει ότι τελικά το τουρνουά Beach Basket 3 on 3 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω την δυσχερών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας.
Μέχρι την τελευταία στιγμή προσπάθησε να το υλοποιήσει αλλά δεν κατέστη δυνατό. Έτσι ανανεώνεται το ραντεβού σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: