Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΤΖΑΣ

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Συλλόγου Οικιστών Σπίατζας. Ήδη έγινε αποστολή ταχυδρομικός σε όλα τα μέλη του Συλλόγου. Την Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία θα διανέμεται στα γραφεία του Συλλόγου ΔΩΡΕΑΝ. Το ημερολόγιο είναι μια προσφορά του προέδρου του Δ.Σ προς στους οικιστές.
Ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας ελπίζει ότι του χρόνου οι συνθήκες θα είναι καλύτερες για να μπορέσει να έχει καλύτερο ημερολόγιο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το ημερολόγιο καθώς και την επιστολή που έστειλε ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάτζας στα μέλη του.





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ



                                                                                                                      Σπιάντζα 27/11/12


Αγαπητοί  Οικιστές,
           

            Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας , στέλνοντάς σας το ημερολόγιο του Συλλόγου μας , ώς ένδειξη  ευχαριστίας για την  έως τώρα βοήθεια στο Σύλλογο Οικιστών.
Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε για τις εως τώρα ενέργειές μας απο την εκλογή μας ώς νέο διοικητικό συμβούλιο.
            Προχωρήσαμε στο εξωτερικό βάψιμο του Ιερού Ναού του Σωτήρος, ανακαινίσαμε το χώρο των γραφείων κάνοντάς τον λειτουργικό και προσβάσιμο σε ολους τους οικιστές,  καθιερώσαμε & πραγματοποιούμε  κάθε 15 ημέρες Θεία Λειτουργία στο Ναό και τους χειμερινούς μήνες, προχωρήσαμε στην αντικατάσταση 40 καμένων λαμπτήρων σε κολώνες της ΔΕΗ που βρίσκονται στον οικισμό, ξεκινήσαμε (και συνεχίζεται ακόμα)  την επίστρωση των χαλασμένων χωματόδρομων με χαλίκι ώστε να μην ξαναεμφανιστούν φαινόμενα πλυμμηρών όπως πέρυσι και τέλος πραγματοποιήσαμε επαφές με το Δασαρχείο αλλα και άλλους φορείς για την προσταστία του αλσυλίου.
            Τίποτα απο όλα αυτά δεν θα πραγματοποιούσαμε εάν δεν είχαμε τη βοήθεια απο εθελοντές οικιστές οι οποίοι με τον τρόπο τους συνέβαλαν και συμβάλλουν στο έως τώρα αποτέλεσμα.
            Στα χέρια σας  έχετε το Ημερολόγιο της Σπιάντζας για το 2013. Μια μικρή προσφορά του ΔΣ του Συλλόγου σε όλους εσάς για να σας θυμίζει τις μοναδικές καλοκαιρινές μέρες χαράς και ξεκούρασης στην Πανέμορφη Σπιάντζα.
            Κλείνοντας το Δ.Σ του Συλλόγου Οικιστών σας στέλνει τις θερμότερες ευχές του για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και για ένα Ελπιδοφόρο, Ευλογημένο , Φωτεινό , γεμάτο Υγεία 2013.


                                                               Για το Δ.Σ


             Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας



   Χαράλαμπος Κλουκίνας                                                                 Γεώργιος Αθ. Μπρης





Υ.Γ :     Για νέα – ειδήσεις – δραστηριότητες απο τη Σπιάντζα μπορείτε να επισκέπτεστε το             http://spiatza.blogspot.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: