Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Το Δ.Σ του Συλλόγου Οικιστών Σπιάντζας ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Σύλλογός μας δεν έχει καμία ΣΧΕΣΗ με τους Διανοούμενους και Σωτήρες που θέλουν να κάνουν κάποιοι που ήρθαν απο το πουθενά και διαλαλούν ότι θα λύσουν τα προβλήματα και θα σώσουν την παράκτια ζώνη της Ηλείας.
Ο κύριος αυτός που τον έχουν διαγράψει ακι απο το Σύλλογό του (Σαρακίνα) με την οικογενειοκρατία του, αγνοώντας τους Συλλόγους που έχουν δώσει μεγάλους αγώνες, καθώς και την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ , και παρόλες τις συναντήσεις που έχουμε κάνει πολλές φορές και με Δικηγόρο βγήκε σε όλους τους Συλλόγους  να κάνει (εκλογές) τι εκλογές δεν ξέρουμε μόνο αυτός ξέρει και δεν μας ενδιαφέρει.
Τώρα μας εμφανίζει Τοπικά Συμβούλια Σπιάντζα - Μούτελη κλπ. αυτά είναι ψευδή. Όσο για αυτους που λέει πρόεδρο κλπ δεν ειναι καν μέλη του Συλλόγου μας και δεν τους γνωρίζουμε.
Ο Σύλλογος Οικιστών Σπιάντζας έχει δυνατό Συμβούλιο με ΑΓΩΝΙΣΤΗ πρόεδρο και Δ.Σ και δεν έχει ανάγκη απο Σωτήρες. Διότι δίνουμε καθημερινά αγώνες για τα συμφέροντα των μελών μας και του Συλλόγου και δεν έχουμε ανάγκη κανένα Σωτήρα απο αυτούς.
                                                    Για το Δ.Σ

        Ο Πρόεδρος                                                        
          Κων. Αθανασόπουλος

           Ο Γ.Γραμματέας
            Αθ. Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: