Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.....

Ξεκίνησε σήμερα νωρίς το πρωί η απομάκρυνση των απορριμμάτων από την είσοδο της Σπίατζα υπό την επίβλεψη του προέδρου του οικισμού κ. Κώστα Αθανασόπουλου. Μετά από μεγάλο αγώνα που έκαναν τα μέλη του Συλλόγου οικιστών Σπιάτζας, ο Δήμος Πύργου αποφάσισε να στείλει μηχανήματα για τον καθαρισμό της εισόδου του οικισμού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας είπε πως αγώνας που δίνει ο σύλλογος από την αρχή του καλοκαιριού, αρχίζει να δικαιώνεται σήμερα με αυτό το έργο. Ο Δήμος Πύργου υποσχέθηκε πως θα μαζέψει τα σκουπίδια, θα φράξει το οικόπεδο που βρίσκεται μπροστά στην είσοδο της Σπιάτζας για να μην πετάνε τα σκουπίδια και θα φτιάξει χώρο όπου θα είναι οι κάδοι απορριμμάτων που θα μπορούν να πηγαίνουν οι οικιστές με τα αυτοκίνητά τους να τα πετάνε.

Δυστυχώς όμως η υπόσχεση αυτή δεν τηρήθηκε. Αφού μαζεύτηκαν κάποιο μέρος απο τα σκουπίδια και περίμεναν να έρθει το συνεργείο του Δήμου να φράξει, το έργο σταμάτησε εκεί. Όσα και τηλέφωνα να έγιναν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου κανείς δεν απάντησε.


Το αποτέλεσμα; Ότι το μεσημέρι από τις 2 και μετά επικρατούσε η ίδια εικόνα που υπήρχε και τις προηγούμενες ημέρες από τα σκουπίδια.

Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι του δήμου να φροντίσουν για την καθαριότητα της εισόδου της Σπιάτζας μιας και καθημερινά την επισκέπτονται εκατοντάδες λουόμενοι καθώς και την παραμονή και ανήμερα του πανηγυριού θα περάσει πολύ κόσμος.

Είδομεν...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: